| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
batorowicz
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 11:52 am Temat postu: Uczestniczenie w PP a ubezpieczenie |
|
|
Witam, uczestniczę w różnych programach partnerskich i coś tam zaczynam zarabiać, ale jednocześnie jestem zarejestrowany jako bezrobotny.
Zarejestrowałem się po to, żeby być ubezpieczonym, ale skoro zaczynam zarabiać to nie mogę być zarejestrowany jako bezrobotny, bo przecież podpisuję co miesiąc, że nie uzyskałem żadnych dochodów.
W jaki sposób więc zarabiać w PP i być ubezpieczonym? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
precelik
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 12:25 pm Temat postu: |
|
|
1. Jeżeli masz zdaje się ponizej 26 lat to warto studiować "przy okazji"
2. Inny sposób - zarabiać nie na siebie, ale na kogoś z rodziny, byc też ubezpieczonym jako człoenk rodziny.(ale o tym cicho - bo czy to legalne?)
3. O tym też cicho... nie wiem jak tu kwestia legalności - zostac bezrobotnym zarabiać i nie wypłacać, a wypłacić dopiero w momencie gdy zmiany statusu.
4. Założyć firmę - no ale wtedy dobrze by było aby dochody były wyższe już.
5. Pałcić dobrowolne ubezpieczenie - coprawda nie wiem na czym to polega ale słyszałem o czymś takim.
6. kombinowac - ale o tym tez cicho _________________ Programy partnerskie w praktyce
Gazetka Kreatywna
TopLista: Zarabianie w internecie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
batorowicz
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 10:40 pm Temat postu: |
|
|
hehe
Dzieki za rady, obecnie mam firme wiec w moim przypadku problem juz rozwiazany. _________________ “Niczego się nie wyrzekać, do niczego się nie przywiązywać”. Anthony de Mello
www.mariusz.batorowicz.pl
www.SukcesLink.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|